Podcast #15 met Jan-Willem van The Pumphouse

Jan-Willem van der Heijden schreef een boek over het schrijven van een boek! Daarnaast ontwikkelt hij samen met zijn vader apps met het bedrijf The Pumphouse. Ze ondersteunen ondernemingen bovendien bij hun strategie, design, communicatie en (online) marketing!

The Pumphouse is een nieuwe speler met brede ervaring in app ontwikkeling, communicatie en (online) marketing. Het kantoor is een monumentaal pand aan de rand van de Abtswoudse polder in Delft. Het gebouw bestaat al sinds 1868 en was vroeger een stoomgemaal (gemaal in het Engels is pump house).

Ontvang regelmatig updates!

*Door je aan te melden ga je akkoord met onze voorwaarden en mogen wij jou daarom e-mails sturen met informatie over Nick Blom en gerelateerde ondernemingen.

Dankzij jarenlange ervaring in ontwerp en opbouw van overtuigende (digitale) ervaringen, en omdat ze geloven in wat ze kunnen leveren - zijn vader en zoon samen met een team van specialisten The Pumphouse begonnen. 

Hun ambitie en doelstelling is om met een helder proces, duidelijke communicatie en tussentijdse checks ervoor te zorgen dat apps op tijd en binnen budget wordt opgeleverd.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte