Over de podcasts

Al bijna tien jaar is Nick Blom actief als zelfstandig ondernemer. Toen hij 23 jaar oud was begon hij een online platform voor vastgoed, inmiddels beweegt hij zich als eigenaar van LCS Agency steeds meer binnen de (data gedreven) marketing. Blom heeft in de loop der tijd een rijk netwerk opgebouwd. In een doorlopende serie podcasts spreekt Blom met oude en nieuwe contacten over de ontwikkelingen, kansen en mogelijkheden binnen het zakenleven!

Op zeer regelmatige basis wordt een nieuwe podcast geplaats. Omdat het niet altijd mogelijk is om zo'n aflevering te beluisteren (bijvoorbeeld omdat iedereen op kantoor fanatiek mee helpt zoeken naar je kwijtgeraakte earbuds) is van zoveel mogelijk podcasts ook een samenvatting en soms zelfs een volledige transcriptie gemaakt! 

Ontvang regelmatig updates!

*Door je aan te melden ga je akkoord met onze voorwaarden en mogen wij jou daarom e-mails sturen met informatie over Nick Blom en gerelateerde ondernemingen.

Podcasts

Podcast #17 Nick Blom in gesprek met Richard van der Blom

Podcast #17 Nick Blom in gesprek met Richard van der Blom

Nick Blom praat met Richard van der Blom, hij helpt met zijn bureau Just Connecting bedrijven effectieve strategieën uit te zetten op het gebied van LinkedIn en Social Selling.

Lees meer
Podcast#16 Nick Blom in gesprek met Daan Gönning

Podcast#16 Nick Blom in gesprek met Daan Gönning

Daan Gönning is een ambitieuze ondernemer met een sterke focus op conversational interfaces. Hij helpt organisaties met de inzet en acceptatie van de nieuwste technologieën. Daan is onder andere werkzaam (geweest) voor de Rabobank, Google, CM.com, Watermelon en verschillende start-ups. Nick vraagt hem onder meer of Voice niet al weer in de plaats komt van chatbots! Het gesprek kan worden beschouwd als een opmaat naar de Expert Meeting Conversational Marketing op 24 oktober waar Daan ook zal spreken!

Lees meer
Podcast#15 met Jan-Willem van The Pumphouse

Podcast#15 met Jan-Willem van The Pumphouse

Jan-Willem van der Heijden schreef een boek over het schrijven van een boek! Daarnaast ontwikkelt hij samen met zijn vader apps met het bedrijf The Pumphouse. Ze ondersteunen ondernemingen bovendien bij hun strategie, design, communicatie en (online) marketing!

Lees meer
Podcast #14 - Kan je sales leren?

Podcast #14 - Kan je sales leren?

Door de overname van een mooi bedrijf komen er nieuwe collega’s bij LiveChat Service. Ik ontmoette de jongens van de sales-afdeling. Toen kwam al snel het aloude thema: 'Sales, kan je dat wel leren of moet dat in je zitten?' ter sprake. Ik vind: ‘’Sales kan je zeker leren, maar wel met heel veel oefening en training.'

Lees meer
Podcast #13 - Vind jij je baan niet leuk? Stop ermee!

Podcast #13 - Vind jij je baan niet leuk? Stop ermee!

Enorm veel reacties op mijn opvallende uiting op LinkedIn: Vind je je baan niet leuk? Stop er dan mee! In deze ongeplande podcast geef ik wat meer uitleg over wat ik precies bedoelde met die stelling!

Lees meer
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte