Over de podcasts

Al bijna tien jaar is Nick Blom actief als zelfstandig ondernemer. Toen hij 23 jaar oud was begon hij een online platform voor vastgoed, inmiddels beweegt hij zich als eigenaar van LCS Agency steeds meer binnen de (data gedreven) marketing. Blom heeft in de loop der tijd een rijk netwerk opgebouwd. In een doorlopende serie podcasts spreekt Blom met oude en nieuwe contacten over de ontwikkelingen, kansen en mogelijkheden binnen het zakenleven!

Op zeer regelmatige basis wordt een nieuwe podcast geplaats. Omdat het niet altijd mogelijk is om zo'n aflevering te beluisteren (bijvoorbeeld omdat iedereen op kantoor fanatiek mee helpt zoeken naar je kwijtgeraakte earbuds) is van zoveel mogelijk podcasts ook een samenvatting en soms zelfs een volledige transcriptie gemaakt! 

Ontvang regelmatig updates!

*Door je aan te melden ga je akkoord met onze voorwaarden en mogen wij jou daarom e-mails sturen met informatie over Nick Blom en gerelateerde ondernemingen.

Podcasts

Podcast #21 met Ferry Hoes

Podcast #21 met Ferry Hoes

Ferry Hoes runt sales agency GrowHarbor en is daarnaast spreker en investeerder in verschillende bedrijven. Daarvoor was hij Account Manager bij verschillende multinationals. Om zich te blijven ontwikkelen verdiepte hij zich in Psychologie en Coaching en behaalde naast zijn full-time dienstverband meerdere diploma’s in Sociale Psychologie, Life Coaching en als Personal Fitness Trainer. In 2014 deed hij zijn eerste investering in een start-up en twee jaar later, eind 2016, stopte hij met zijn dienstverband bij een grote corporate. Diezelfde dag begon hij GrowHarbor waarmee hij sales training biedt met aandacht voor marketing, social media, acquisitie en customer service. GrowHarbor is onder meer actief voor Maersk Line en Hogeschool van Rotterdam.

Lees meer
Podcast #20 met Ruud Tuithof

Podcast #20 met Ruud Tuithof

Ruud Tuithof is commercieel directeur bij Elephant Road. Deze startup vertegenwoordigt experts als Jos Burgers (klantgerichtheid en marketing) en George van Houtem (onderhandelexpert) en biedt on demand e-learning sessies met de inzichten van die experts die via mobiel of tablet gevolgd kunnen worden. Tuithof is voorheen voorzitter geweest van JCI, een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen.

Lees meer
Podcast #19 met Martijn Baten

Podcast #19 met Martijn Baten

Martijn Baten is een van de oprichters van de Nederlandse Social Media Academie (www.socialmediaacademie.nl). Een online kennisinstituut op het gebied van social media voor de zakelijke markt. Er is een verslag uitgeschreven.

Lees meer
Podcast #18 Livechat Vs Chatbots

Podcast #18 Livechat Vs Chatbots

De afgelopen weken heb ik op LinkedIn een aantal behoorlijk felle discussies gevoerd over het fenomeen chatbots. Daarom heb ik toch even deze podcast opgenomen om te vertellen waarom ik die discussie steeds aanga. Het is zeker niet om Livechat, mijn eigen product, te promoten. Want ik ben onwijs pro chatbot!. Maar ik wil wel een juiste weergave van de werkelijkheid geven.

Lees meer
Podcast #17 Nick Blom in gesprek met Richard van der Blom

Podcast #17 Nick Blom in gesprek met Richard van der Blom

Nick Blom praat met Richard van der Blom, hij helpt met zijn bureau Just Connecting bedrijven effectieve strategieën uit te zetten op het gebied van LinkedIn en Social Selling.

Lees meer
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte