#Blomdenken met Nick Blom

Ondernemen is een aaneenschakeling van het oplossen van problemen

#Blomdenken met Nick Blom

*Door je aan te melden ga je akkoord met onze voorwaarden en mogen wij jou daarom e-mails sturen met informatie over Nick Blom en gerelateerde ondernemingen.

Begin met #Blomdenken
#Blomdenken

Wat is #Blomdenken?

#Blomdenken

Binnen LiveChat profileert eigenaar Nick Blom zich telkens weer als innovatieve ondernemer. Hij ziet kansen die niemand anders ziet en durft elke uitdaging aan. Hij blijft fanatiek doordenken als er onverhoopt problemen zijn. Zijn kunst om oplossingen te verzinnen heeft op kantoor al geleid tot de term: Blomdenken.

Begin met #Blomdenken
Boek Nick als spreker

De ideale gast

Boek Nick als spreker

Ook als de geluidsinstallatie helemaal uitvalt blij Nick Blom doorpraten. De enthousiasmerende ondernemer heeft van nature een luide stem. Daarnaast heeft hij een flinke ervaring als spreker en dagvoorzitter. Nick is dus de ideale gast tijdens bijeenkomsten over ondernemen, marketing, klantenservice en aanverwante onderwerpen. Hij verwoordt zijn gedachtes ook luid en duidelijk en gaat lichtvoetig geen vraag uit de weg!

Lees hier meer
Laten we samenwerken! Neem nu contact op
Ga de uitdaging aan in de workshop

#Blomdenken workshop

Ga de uitdaging aan in de workshop

Omdat ook andere bedrijven behoefe kunnen hebben aan deze manier van denken is Nick Blom in te huren voor een creatieve workshop. Op locatie zal Nick samen met de deelnemers uitdagingen op zijn kenmerkende manier aanpakken, bespreken en uitwerken. In een korte intensieve bijeenkomst zal Blom nieuwe inzichten bieden.
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Nick heeft als ondernemer vooral ervaring binnen het vastgoed, klantenservice, ecommerce en marketing maar heeft een mening over alles

Begin met #Blomdenken
#Blomdenken voor start-ups

Nick als adviseur

#Blomdenken voor start-ups

Zoals al in de biografie te lezen valt heeft Nick Blom tot nu toe al twee start-ups tot volle wasdom gebracht. Twee ondernemingen in verschillende branches. Vastgoedvergelijker is inmiddels al negen jaar het grootste online platform voor de Nederlandse particuliere vastgoedbelegger. LiveChat Service verdubbelt al vanaf het begin 2015 elk jaar

LiveChat Service is na de overname van CoBrowser nog meer gegroeid! Nick heeft zodoende al talloze uitdagingen en problemen op zijn kenmerkende wijze gepareerd, binnen het bedrijf ook wel #Blomdenken genoemd. Nick helpt graag jonge (potentiële) ondernemers. Meld je aan voor een consult! Gewoon omdat het mogelijk is!

Accelereer jouw business!

Lets make things happen!

Via onderstaand formulier kan je een meeting boeken met Nick, een vraag stellen of Nick inhuren als spreker. Kom in contact met Nick via onderstaand formulier!