Doe de workshop

#Blomdenken workshop

Doe de workshop

Binnen LiveChat profileert eigenaar Nick Blom zich telkens weer als innovatieve ondernemer. Hij ziet kansen die niemand anders ziet en durft elke uitdaging aan. Hij blijft fanatiek doordenken als er onverhoopt problemen zijn. Zijn kunst om oplossingen te verzinnen heeft op kantoor al geleid tot de term: Blomdenken.

Omdat ook andere bedrijven behoefte kunnen hebben aan deze manier van denken is Nick Blom in te huren voor een creatieve workshop. Op locatie zal Nick samen met de deelnemers uitdagingen op zijn kenmerkende manier aanpakken, bespreken en uitwerken. In een korte intensieve bijeenkomst zal Blom nieuwe inzichten bieden.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Nick heeft als ondernemer vooral ervaring binnen het vastgoed, klantenservice, e-commerce en marketing maar heeft een mening over alles.

Begin met #Blomdenken
Laten We Samenwerken! Neem contact op
Nick als gast op jouw event?

De ideale gast

Nick als gast op jouw event?

Ook als de geluidsinstallatie helemaal uitvalt blijft Nick Blom doorpraten. De enthousiasmerende ondernemer heeft van nature een luide stem. Daarnaast heeft hij een flinke ervaring als spreker en dagvoorzitter. Nick is dus de ideale gast tijdens bijeenkomsten over ondernemen, marketing, klantenservice en aanverwante onderwerpen. Hij verwoordt zijn gedachtes ook luid en duidelijk en gaat lichtvoetig geen vraag uit de weg!

Begin met #Blomdenken

Lets make things happen!

Via onderstaand formulier kan je een meeting boeken met Nick, een vraag stellen of Nick inhuren als spreker. Kom in contact met Nick via onderstaand formulier!