Agenda

Conversational Commerce

Tijdens het event van Frankwatching zal Nick samen met Tsjibbe Wiersma (Online Marketing Manager, Profile – Banden en onderhoud) concrete voorbeelden geven hoe live chat de conversie en klanttevredenheid verhoogde bij Profile. Dat leverde namelijk 22% conversieverhoging op Profile. Zij vertellen alles wat je moet weten over het meten, rapporteren, dataverzameling, leadgeneratie, testen en optimaliseren. Want Live chat geeft inzicht in klantbehoeften, helpt met genereren van leads en het helpt bezoekers te converteren. Maar waar moet je precies op letten als jouw organisatie ‘iets’ met live chat wil gaan doen?

Webwinkel Vakdagen 2019

Ook dit jaar is Nick weer van de partij als spreker en standhouder op de grootste ecomerce beurs van Nederland. Tijdens de WebWinkel Vakdagen komt Nick graag in contact met jou als ondernemer of marketeer en zien we je graag op onze stand!

Ontvang regelmatig updates!

*Door je aan te melden ga je akkoord met onze voorwaarden en mogen wij jou daarom e-mails sturen met informatie over Nick Blom en gerelateerde ondernemingen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte