Vacature: Commercieel Directeur (CCO) LiveChat Service

Vanuit het hart van Rotterdam zorgt het jonge, ambitieuze team van LiveChat Service jaarlijks voor een flinke groei. We groeien niet alleen in omvang, mede door recente overnames in binnen- en buitenland, maar ook in onze diensten. Zo ontwikkelen we ons van pure dienstverlener op het gebied van live chat, met ruim 250 klanten, tot software-ontwikkelaar en een data gedreven marketing bedrijf. Om deze expansie te versnellen en ook commercieel in goede banen te leiden, zoeken wij een Commercieel Directeur die ervan houdt de mouwen op te stropen.

Als Commercieel Directeur ben je verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe business, je weet wat er moet gebeuren om nieuwe klanten binnen te halen en maakt het verschil bij bestaande relaties. Je bent een echte goalgetter die samen met het salesteam geen kans onbenut laat om te scoren. Daarnaast werk je nauw samen met de andere disciplines binnen LiveChat Service, omdat jij ook vindt dat verkopen niet stopt met een getekende offerte.

 

Enkele van je taken/verantwoordelijkheden:

 

- Je bouwt een team van sales-professionals waarbij je zelf de dagelijkse leiding hebt en participeert in de salesactiviteiten.

- Je benadert actief prospects en bestaande relaties en volgt leads op die uit andere kanalen worden aangereikt.

- Je bouwt aan je netwerk van prospects en bouwt bestaande relaties uit.

- Je draagt zorg voor een gedegen salesplan en bedenkt creatieve acties.

- Je bent een sparringpartner voor je klanten en het management team.

- Je zorgt voor de juiste afstemming en goede samenwerking met je collega's.

- Je beheert en beheerst de offertetrajecten en houdt de vinger aan de pols bij implementaties en evaluaties.

- Je zorgt voor heldere verslaglegging en stuurt bij waar dat nodig is.Wie ben jij?

- Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau met enkele jaren relevante werkervaring, bijvoorbeeld als sales- of accountmanager.

- Je hebt ervaring met commercieel relatiebeheer van zowel kleine als grote accounts.

- Je bent een bouwer en een echte teamspeler.

- Je hebt een talent voor creatieve oplossingen en deinst niet terug voor een uitdaging.

- Je hebt affiniteit of ervaring met conversational commerce en online marketing.

- Je staat stevig in je schoenen en bent commercieel tot in je vingertoppen.

- Je bent een echte doener die niet afwacht, maar gewoon aan de slag gaat.

 

Wat kun je van ons verwachten?

- Een marktconform salaris dat past bij de functie.

- Een auto, telefoon en laptop van de zaak.

- Veel ruimte om je mening en ideeën te laten horen.

- Een ambitieus bedrijf met enorme groei in de afgelopen jaren en nog veel meer plannen voor de toekomst.

- Een uitdagende functie in een innoverende markt.

 

Wie zijn wij?

Vandaag de dag is het hebben van slechts een website niet meer voldoende om de bezoekers van deze generatie te bekoren. Menselijke interactie speelt een sleutelrol in het succes als onderneming, zowel offline als online. De afgelopen jaren zijn zaken als social media enorm gegroeid, een teken aan de wand dat mensen behoefte hebben aan menselijk contact.

LiveChat Service biedt een alles-in-een oplossing aan waarmee niet alleen bezoekers direct en real-time worden geholpen maar vooral ook leads worden gegenereerd en verkoop wordt gestimuleerd. De schat aan data die dat oplevert is de basis voor onze marketingdiensten.

Met behulp van alle informatie over het gedrag en wensen van websitebezoekers bieden wij gerichte oplossingen aan en zoeken we de interactie op het geschikte moment om de beste resultaten te bereiken.

Dit is natuurlijk een prachtig marketing praatje, maar waar het eigenlijk op neer komt is dat ons chatoperator team 7 dagen per week 14 uur per dag klaar zit om de bezoekers van de websites van onze klanten te woord te staan met als doel de conversie van onze klanten te verhogen!

Solliciteren op de vacature van Commercieel Directeur? Voldoe je bovendien aan de vereiste kennis en vaardigheden? Stuur dan je cv en sollicitatiebrief naar pz@livechatservice.nl.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ontvang regelmatig updates!

*Door je aan te melden ga je akkoord met onze voorwaarden en mogen wij jou daarom e-mails sturen met informatie over Nick Blom en gerelateerde ondernemingen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte